Menu
Sluiten

Spoken word met Hugo de Haas van Dorsser en Marrit Bausch

Zaterdag 2 april 2022 van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 2 april 2022 van 10:00 tot 16:00 uur
Aanbieder
De Ideeënfabriek
Locatie
De Westerkerk, Leeuwarden
Doelgroep
Voor (jonge) kunstvakdocenten en kunstenaars die in het onderwijs (willen) werken met dans en taal
Prijs
Geen kosten!

Waar hij een aantal jaren geleden begon als straatartiest, is hij via huiskameroptredens, kleinere theaters en festivals, is Hugo de Haas van Dorsser inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene woordmuzikant op evenementen en festivals. Hij komt met Marrit Bausch (actrice en theaterdocent met liefde voor beweging) naar Leeuwarden.

Steeds meer jongeren ontdekken deze vorm van poëzie als de ideale manier om uiting te geven aan hun gevoelens, gedachtes, frustraties en bewondering. In Friesland wordt er steeds meer aandacht aan deze vorm van kunst besteed. Dit gebeurt op festivals als Oerol en Explore the North, maar ook bij jonge collectieven zoals PoetryCircle058 en Dichter bij Leeuwarden.

We nemen een mix van spoken word, muziek en beweging als kerngedachte. Hoe draagt spoken word geïnspireerd door de kunstvakken bij aan de zelfexpressie van jongeren? Ook in deze werksessie is er speciale aandacht voor het vmbo.

Over De Ideeënfabriek
KEK organiseert De Ideeënfabriek: werksessies waar je samen nieuwe ideeën maakt, kennis en inspiratie uitwisselt, verdiept en verbreedt. Voor kunstvakdocenten en kunstenaars die in het onderwijs werken en (jonge) kunstenaars die wel in het onderwijs zouden willen werken.

Meld je aan!
Contactpersonen
Anne GraswinckelAdviseur innovatie
Jildou TjoelkerCreatief producent