Menu
Sluiten

Boek: Verdwaalatlas

Het DIY-handboek voor een betere toekomst voor alle leeftijden!

Voor iedereen die op een optimistische en daadkrachtige wijze aan de slag wil met de toekomst heeft Arcadia de Verdwaalatlas van Anne Graswinckel en Jelle F. Post uitgebracht! Een DIY-handboek Ontdekkingsreizen voor je eigen wereld.

Hoe breng jij je eigen wereld in kaart? Vol nieuwsgierig makende onderzoeksvragen en inspiratie, toegankelijke verdieping en tools over duurzaamheid in je eigen omgeving. Praktische opdrachten met een twist om met kinderen, jongeren, ouders, grootouders en de mienskip aan de slag te gaan. Geïnspireerd door de kunstenaars die Arcadia bevolken.

‘Prachtig boek. Waardevolle input voor het onderwijs.’ – José Middendorp, Lector Opvoeden en (op)leiden naar duurzaam en democratisch samenleven NHLStenden

‘Ben blij en dankbaar voor zoveel moois. Elke pagina is een uitnodiging de rijkdom van de wereld te zien, voelen, maken…’ – Merlijn Twaalfhoven, componist en oprichter van The Turn Club

Voor iedereen die op een positief activistische manier aan de slag wil met de toekomst!

 

De Verdwaalatlas kost €24,30.
Scholen in Friesland krijgen een Verdwaalatlas en bijbehorende onderzoekboekjes kado en betalen alleen administratie- en verzendkosten (€8,50).

Bestellen voor je school
Bestellen voor jezelf

Wist je dat het Cultuureducatiefestival voor leerkrachten en docenten in het PO & VO, ICC’ers, (bovenschoolse) directeuren en kunstvakdocenten op donderdag 22 september ook geïnspireerd is op de Verdwaalatlas?

Lees meer over het Cultuureducatiefestival
Contactpersonen
Anne GraswinckelAdviseur innovatie
Detsje IJkemaCreatief producent
Werkdagen:ma.-do. ochtend