Menu
Sluiten

Verdwaalatlas

Verdwaalatlas

Voor iedereen die op een optimistische en daadkrachtige wijze aan de slag wil met de toekomst brengt Arcadia de VERDWAALATLAS uit. Een DIY-handboek Ontdekkingsreizen voor je eigen wereld. Hoe breng jij je eigen wereld in kaart? Vol nieuwsgierig makende onderzoeksvragen en inspiratie, toegankelijke verdieping en tools over duurzaamheid in je eigen omgeving. Praktische opdrachten met een twist om met kinderen, jongeren, ouders, grootouders en de mienskip aan de slag te gaan. Geïnspireerd door de kunstenaars die Arcadia bevolken.

Wie voor iedereen van 4 tot 104 jaar
Wanneer vanaf juni 2022
Ja, ik wil! Wil je de Verdwaalatlas voor jezelf bestellen? Het boek kost €24,30 (incl. verzendkosten).
Scholen in Fryslân kunnen gratis de Verdwaalatlas en onderzoekboeken aanvragen! De administratie- en verzendkosten (€8,50) zijn wel voor rekening van de school.

Let op: bij het bestellen via je telefoon lukt het soms niet om je woonplaats in te vullen. Sorry! We werken aan een oplossing. Wil je, als het niet lukt, bestellen via je computer? Dankjewel!

Ja, ik wil de Verdwaalatlas bestellen voor mezelf!

Het Onderzoekboek
Naast de Atlas hebben we voor de leerlingen in Friesland een leeg boekje waarin ze hun eigen onderzoek kunnen doen en bijhouden. Zonder direct naar een product te werken. Zoals het logboek van een ontdekkingsreiziger. Met inspirerende zelfwerk-kaarten voor leerlingen. Bij de projecten Bosk, Paradys en Gaia zijn er ook inspiratievellen. Je krijg ze als je meedoet aan deze projecten.

Ja, ik wil de Verdwaalatlas bestellen voor mijn school!

Voor het educatieprogramma werkt Arcadia samen met Keunstwurk.
Lees hier meer over Arcadia en het educatieprogramma.

Je school ontvangt een boekje met het educatieprogramma van Arcadia.
Dat boekje is hier ook online te bekijken!

Beeld: Jelle F. Post

Contactpersonen
Anne GraswinckelAdviseur innovatie
Jildou TjoelkerCreatief producent