Menu
Sluiten

Onderzoekboek

Ken je het Onderzoekboek van KEK? Dat is een klein groen boekje, waarin leerlingen met een bijpassend werkblad hun eigen antwoorden op prangende vragen verzamelen. We maken regelmatig nieuwe werkbladen bij actuele thema's.

Werkblad Corona (helaas, nog steeds actueel)

In mei introduceerden we het Onderzoekboek met een Corona-werkblad. Dit is, helaas, nog hartstikke actueel. Dus ook deze variant is nog steeds te bestellen in onderstaand formulier. Wil je het Corona-werkblad eerst even bekijken? Klik dan hier voor pagina 1 en hier voor pagina 2.

Over een virus
Een virus dat ons thuis liet zitten
Een virus dat ons samen brengt en alleen laat zijn
Een virus dat vragen stelt over anders en normaal
Pak een vraag, krijg een idee en zoek iets om mee te schrijven, tekenen, kleuren. Gebruik je onderzoekboek om je vindingen vast te leggen.

Ben jij leerkracht in het basisonderwijs in Friesland en wil jij dit gratis* lesmateriaal ontvangen en met je klas meedoen als onderzoekers? Vul dan het formulier hieronder in.

*We vragen jullie alleen om de verzendkosten te betalen (dit gaat automatisch via IDeal in het aanvraagformulier hieronder)
Tot 15 stuks (brievenbuspakketje = €5,00)
15-50 stuks (pakketje = €7,75)
Meer dan 50 stuks nodig? Mail dan even naar kek2@keunstwurk.nl.

  • Persoonsgegevens

  • Gegevens school


  • In het kader van uw privacy
    Ik ben me ervan bewust dat mijn persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactpersoon
Sarah DolstraCreatief producent cultuureducatie po
Telefoon:058 - 234 34 89