Menu
Sluiten

Wat doet jouw school tijdens de Meispelen?

26 februari 2020

Update 23 maart:

Meispelen verhuizen naar 2021
De voor 15 mei geplande Meispelen van Méér Muziek in de Klas lokaal Fryslân en KEK, met als afsluiter het galaconcert in Theater Sneek, worden uitgesteld naar 21 mei 2021.

Op de hoogte blijven?
Het laatste nieuws vind je op onze website, Facebookpagina of kom bij de Méér Muziek in de Klas lokaal Fryslân-groep op LinkedIn!

Inspiratie voor thuisonderwijs
Wat dan nu te doen? KEK geeft in deze verwarrende tijd inspiratie voor thuisonderwijs! 3x per week in de Leeuwarder Courant en ook op de Kultuerfilter-website.

—————————————————————————————————————-

Anderhalf jaar geleden tekenden de koepels voor basisonderwijs, culturele instellingen, gemeenten en bedrijven het convenant Méér Muziek in de Klas lokaal Fryslân. Tijd om te laten horen en zien wat er sinds die tijd is gedaan en gemaakt!

Daarom organiseren Méér Muziek in de Klas lokaal Fryslân en KEK op vrijdag 15 mei 2020 de eerste editie van de Meispelen: de jaarlijkse provinciale cultuurdag waarop we elkaar laten zien wat cultuur op de basisschool betekent! Muziek maken, acteren, schilderen of tekenen, dansen, zingen of filmen: kinderen kunnen elkaar, ouders, leerkrachten en het dorp of wijk laten zien welke talenten ze hebben.

Iedere school kan meedoen: op eigen manier, op de eigen school en in eigen omgeving. De meimakkers van KEK staan klaar om te helpen bij het bedenken en uitvoeren van een Meispelen-optreden.

Klik hier voor meer informatie en om je school aan te melden!