Menu
Sluiten

Ontdek-je-talentmomenten in dbieb

3 februari 2021

dbieb, Keunstwurk en Kunstkade organiseren op woensdag 24 februari (online), dinsdag 15 juni (dbieb Burgum) en zondag 20 juni (dbieb Leeuwarden) ontdek-je-talentmomenten voor kinderen van 6 tot 12 jaar in dbieb. Gecertificeerde kindertalentenfluisteraars gaan in een gratis talentgesprek van een half uur samen met het kind op onderzoek naar zijn of haar talenten. 

Ontdek-je-talent-moment – want ieder kind heeft talent!

Talent… Iedereen heeft het. Je wordt er zelfs mee geboren. Maar hoe kom je erachter waar jij talent voor hebt? Meestal zit een talent verstopt in iets wat je heel erg leuk vindt. Waarmee je bijna niet kunt stoppen als je er eenmaal aan begint. Niet alle talenten zijn even zichtbaar, maar wel waardevol. Doen wat je leuk vindt én waar je goed in bent geeft zelfvertrouwen en plezier!

Wil je weten wat jouw talenten zijn? Kom dan naar één van de Ontdek-je-talent-momenten voor een gratis talentgesprek van maximaal een half uur. Eén van de (f)luistervinken gaat samen met jou op onderzoek naar jouw talenten. Je praat vooral over dingen die je leuk vindt en die jou energie geven. Echt iedereen heeft talent!

Inschrijven voor een talentgesprek van 30 minuten doe je door het gewenste tijdvak aan te klikken op de site van dbieb.

Over de talentgesprekken
In Zwolle en in de Belgische stad Gent wordt al met succes gewerkt met talentgesprekken. dbieb, Keunstwurk en Kunstkade introduceren de formule vanaf maart en streven ernaar om Friesland tot de eerste Nederlandse provincie van talentenfluisteraars te maken. In dbieb Burgum en dbieb Leeuwarden starten dan de eerste Ontdek-je-talent-momenten voor kinderen van 6-12 jaar.

De talentgesprekken zijn gebaseerd op de talentkaarten van Luk Dewulf. Door een gesprek van een half uur met een gecertificeerde kindertalentenfluisteraar, kan een kind talenten leren ontdekken en inzicht krijgen in waar zijn of haar kracht ligt.

Lees hier meer en/of meld een kind aan!

Zelf de opleiding tot kindertalentenfluisteraar volgen? Dat kan bij KEK!