Menu
Sluiten

Nieuwe cultuurverbinder: Trieneke Verbeek

1 augustus 2022

Even voorstellen, mijn naam is Trieneke Verbeek, 30 jaar en sinds 1 augustus 2022 werk ik bij Keunstwurk als cultuurverbinder in de regio’s Waadhoeke, Harlingen en Smallingerland.

Ik ben opgegroeid in een muzikale familie en afgestudeerd in Dans en Theater. Na mijn opleiding heb ik langere periode gewerkt als ZZP’er in de Dans en Theater wereld en de laatste twee jaar was ik werkzaam als Docent Maatschappelijke Sociale Vorming en Drama op een VO school in Groningen. Ik heb hierin vooral geleerd om creatief en op maat te denken. Ik vind het belangrijk dat ieder mens de kans krijgt om met betekenisvol kunst- en cultuuronderwijs in aanraking te komen. Met deze functie kan ik daar een waardevolle bijdrage in leveren. Ik heb er zin in om alle opgedane inzichten en vaardigheden toe te kunnen passen in mijn werk, maar ook om veel van jullie te leren en ervaring op te kunnen doen. Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te mogen dragen.

Naast werken vind ik het heerlijk om festivals te bezoeken, samen met familie en/of vrienden te eten en spelletjes te doen of juist in m’n eentje een nieuwe stad te ontdekken.

Graag tot ziens!

 

Trieneke is bereikbaar op t.verbeek@keunstwurk.nl.

foto: Jantina Talsma