Menu
Sluiten

Meld je aan voor het online muzieksymposium Wat maak je me nou?!

26 april 2023

Ben jij (vak)leerkracht, schoolleider, pedagogisch medewerker of student in Drenthe, Fryslân of Groningen en kun jij ook wel wat inspiratie gebruiken voor je muziekonderwijs? Meld je dan aan voor dit gratis online symposium!

Op veel scholen is muziekonderwijs steeds vanzelfsprekender. Omdat het op tal van manieren goed voor de ontwikkeling van kinderen is, ontspanning biedt en zorgt voor verbinding. Kinderen zingen, spelen, dansen en luisteren naar muziek, maar geven wij ze ook ruimte om muziek zelf te creëren?

Tijdens het symposium Wat maak je me nou?! staat het zelf maken van muziek centraal. Componeren en improviseren dus. Kun jij ook wel wat inspiratie gebruiken om bij te dragen aan goed muziekonderwijs? Meld je dan aan voor dit gratis online symposium dat je vanuit huis kan volgen.

Het symposium is een initiatief van NHL Stenden, Muziekakkoord Drenthe, Méér muziek in de klas lokaal Fryslân, Méér Muziek in de Klas lokaal Groningen, Muziekakkoord Groningen-Oost en Stichting Kunst & Cultuur.

lees meer en meld je aan