Menu
Sluiten

IVN en KEK nodigen je uit: online bijeenkomst Kinderboekenweek met o.a. Bibi Dumon Tak

3 september 2021

IVN Natuureducatie afdeling Fryslân en KEK nodigen je uit om op donderdagmiddag 23 september een online inspiratiebijeenkomst over de Kinderboekenweek met o.a. schijfster Bibi Dumon Tak (bekend van o.a. De eik was hier) bij te wonen!

Tijdens deze middag krijg je praktische tips en inspirerende workshops om de komende Kinderboekenweek (van 6 tot en met 17 oktober) samen met je groep optimaal te beleven.

De middag staat in het teken van ‘Worden wat je wil’ en belicht dit thema vanuit meerdere invalshoeken: natuur, cultuur, literatuur en talent.

Naast inspirerende workshops ontvang je ook lesmateriaal om mee aan de slag te gaan. Bibi Dumon Tak zal deze middag een lezing voor ons verzorgen. Zij weet als geen ander inlevingsvermogen en onderzoek tot uiting te brengen in haar boeken.

Na deze middag vol inspiratie en ideeën ontvang je het lespakket ‘Onderzoek de natuur, word natuurlijk specialist!’, dat IVN speciaal voor de Kinderboekenweek heeft ontwikkeld. Het lespakket is geschikt voor alle bouwen.

Programma

15:15 uur digitale inloop
15:30 uur welkom en inspiratiemoment
15:45 uur lezing Bibi Dumon Tak
16:15 uur pauze
16:25 uur start workshopronde 1
17:00 uur start workshopronde 2
17:30 uur afsluiting

Deelname is gratis, aanmelden kan tot en met 13 september.
Bekijk hier de uitnodiging in PDF.
Meld je snel aan zodat je zeker bent van deelname!

 

Contactpersoon
Anne GraswinckelAdviseur innovatie cultuureducatie