Menu
Sluiten

Gratis talentgesprekken op Oranjewoud Festival

5 augustus 2021

   

Talent: iedereen heeft het. Je wordt er zelfs mee geboren. Maar hoe kom je erachter waar jij talent voor hebt? Samen met jou gaan de Kindertalentfluisteraars van KEK op zaterdag 21 en zondag 22 augustus tussen 11:00 en 17:00 uur in de Rabo Kinderproeftuin op Oranjewoud Festival op zoek naar de schat in jezelf!

Meestal zit een talent verstopt in iets wat je heel erg leuk vindt. Waarmee je bijna niet kunt stoppen als je er eenmaal aan begint. Doen wat je leuk vindt én waar je goed in bent geeft zelfvertrouwen en plezier!

Kindertalentfluisteraars
Kindertalentfluisteraars helpen kinderen hun talenten te benoemen. De talentgesprekken zijn gebaseerd op de methode en talentkaarten van de Vlaamse pedagoog Luk Dewulf. Inmiddels hebben in Friesland al meer dan 70 leerkrachten, intern begeleiders en kindercoaches de opleiding gevolgd bij KEK cultuureducatie.

Talentgesprekken in het theehuis
Wil je weten wat jouw talenten zijn? Kom dan naar het theehuis achter in de Overtuin voor een talentgesprek. Eén van de kindertalentenfluisteraars gaat samen met jou op zoek naar jouw schat, jouw talenten. Je praat vooral over dingen die je leuk vindt en die jou energie geven.

Schrijf je in voor een gratis talentgesprek op de website van Oranjewoud Festival!
Bekijk het volledige programma van het Oranjewoud Festival (19-22 augustus)